Şehirden Sahile: Yazları Kullanabileceğiniz 5 Basic Parça

Şehirden Sahile: Yazları Kullanabileceğiniz 5 Basic Parça

Şehir hayatından sahil kıyılarına keyifle ışınlanırken yanınıza almanız gerekenleri düşünmenize gerek kalmadı. Camaleon Ekibi sizler için yazları kullanabileceğiniz 5 basic parçayı derledi.

Crop-Top

Sıcak havaların en büyük yardımcısı crop-topları Basic denim kotla giymeye alışkınız. Peki blazer’la giymeyi hiç denediniz mi? Yaz akşamlarının favori kombini olacağına şimdiden emin gibiyiz. 

Oversize Gömlek

Kışın giymeye alışkın olduğunuz oversize gömlekleri bu yaz şortlarla ya da bikini üstüne deneyin. Hatta sahil kıyılarında elbise olarak bile giyebilirsiniz. 

Rahat Elbiseler

Yaz dendiğinde sizin de aklınıza uçuş uçuş, pamuklu, rahat elbiseler geliyor mu? Şehirde spor ayakkabıyla kombinlediğiniz elbiseleri, sahil kıyılarında sandaletlerle kombinleyebilirsiniz. Üstelik gündüz de gece de oldukça kullanışlılar. 

Uzun Etekler

Desenli ve renkli uzun etekler bu yazın da yükselen trendi. Şehirde tişörtler, body’lerle kombinlerken, sahil kıyılarında bikini üstleri ile kombinleyebilirsiniz. Hatta bize sorarsanız, takım olanlarına göz atmanızda fayda var!

Doğal Taş Kolye

Hemen her kombininize uyum sağlayacak, yazın enerjisini üzerinde taşıyan, doğal taşlardan yapılma bir kolye hayal ettiğimizde kalbimiz duracak gibi oluyor. Bu yazın yadsınamaz yükselen trendi doğal taş kolyeler.

https://pin.it/NIKDilX

https://pin.it/60jO4CX

https://pin.it/4JSMfB9

Yorum yaz