Her Kadının Dolabında Olması Gereken 7 Parça

Her Kadının Dolabında Olması Gereken 7 Parça

Trendler sürekli değişse de, klasik, zamansız her zaman kullanabileceğimiz bazı parçalar var. Bu parçaların trende göre değişim göstermemesi ise onlara yatırım yapmak için en iyi sebep. Camaleon ekibi sizler için her kadının dolabında mutlaka olması gereken parçaları derledi.

 

Beyaz Gömlek ve Beyaz Tişört

Beyaz gömlekler ve beyaz tişörtler hemen her şeyle kombinlenebilme özelliğine sahip olduğu için bu listenin başını çekiyor. Daha şık olmak istediğiniz günlerde beyaz gömleği tercih edebilir, daha günlük olmak isterseniz beyaz tişörtü seçebilirsiniz.

Siyah Blazer Ceket

Smart casual giyinecekseniz siyah blazer ceketsiz olmaz! Her zaman popüler, her zaman şık ve her zaman klasik. Bir giysiden daha ne isteriz?

Skinny Jean

Ne giyeceğinize karar veremiyor musunuz? Böyle günlerin kurtarıcı parçası her zaman skinny jean’ler! Pantolon modası sürekli değişse de, skinny jean’ler koltuğunu her zaman koruyor.

Küçük Siyah Elbise

Vücudunuza uygun kesimde seçeneğiniz farklı kumaşlardaki küçük siyah elbiseler, günlük stilinizde de, şık bir davette de size keyifle eşlik edebilir.

Kalem Etek

Zamansız şıklığın bir diğer adı da, kalem etek. Ofiste, günlük yaşamda, şık bir davette. Siz nerede isterseniz orada!

Siyah Topuklu Ayakkabı

Her kadının ayakkabı dolabında mutlaka olması gereken, kombininizi bir anda en üst seviyeye çıkaracak siyah topuklu ayakkabılar. Bu parçayı seçerken size tek önerimiz, rahat bir model tercih etmeniz.

Zincir Kolye

Geldik mi aksesuar kısmına? Zincir kolyeler modasını hiç kaybetmiyor. Bir zincir kolye ile, bütün kombininizin havasını değiştirebilirsiniz.

Yorum yaz