Plaj Çantanızda Mutlaka Olması Gereken 5 Şey

Plaj Çantanızda Mutlaka Olması Gereken 5 Şey

Hepimizin beklediği, soğuk kış günlerinde hayalini kurduğu sıcak havalar kendini göstermeye başladı. Kısa bir süre sonra hepimiz plajlarda denize girecek, saatlerce dinlenme fırsatı bulacak, deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaracağız. Fakat bu günleri olabildiğince keyifli geçirmek ve ihtiyaçlarımızı tamamiyle karşılayabilmek için plaja giderken yanımıza almayı unutmamamız gereken birkaç şeyi sizin için listeledik.


Güneş Gözlüğü

Özellikle hassas gözlere sahip olanlarımız için güneş gözlüksüz dışarı çıkmak ihtimal dahilinde bile değildir. Fakat gözleriniz hassas olmasa dahi plajda maruz kalacağınız güneş ışığı şehir hayatına nazaran çok daha fazla ve etkili olacağı için güneş gözlüğünüzü mutlaka yanınıza almanızı öneriyoruz.


Güneş Kremi

Güneş ışınlarının cildimize iyi gelen bir tarafı olsa da her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi fazla güneş ışığı da cildimizde çok kötü sonuçlar doğurabilir. Birçok cilt hastalığını önlemek ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız yüksek korumalı bir güneş kremini çantanıza şimdiden atmanız gerektiğini düşünüyoruz.


Havlu 

Havalar ne kadar sıcak olsa da denizden çıktığımız an üşümeye başlamamak için yanımızda mutlaka bir havlu bulundurmamız gerekiyor. Ayrıca hepimizin bildiği gibi çok rahat olmayan şezlongları yatak kıvamına getiren de yumuşacık havlularımız!


Şapka

Yine bir güneş ışığı sorunuyla birlikteyiz. Başımıza güneş geçmemesi için ne yapıyoruz? Tabii ki şapkalarımızı başımızdan eksik etmiyoruz. Hem kombinlerimize renk katan hem de zararlı ışınlardan koruyan bu aksesuarı şimdiden çantanıza koyduğunuza eminiz.


Dudak Nemlendiricisi

Hem fazla güneş hem hava değişimi hem de denizin tuzlu suyu derken, bu tatilde en çok yıpranan dudaklarımız oluyor desek yeridir. Dudaklarınızın kurumaması ve çatlamaması için yapmanız gereken şey, güzel bir dudak nemlendiricisi bulmak ve onu yanınızdan ayırmamak olacaktır. 


Bonus


Camaleon Aksesuarları


Camaleon’un birbirinden renkli ve plaj kombinlerinizi tamamlayacak aksesuarlarına göz attınız mı?

Yorum yaz