Moda Severlere 5 Dizi Önerisi

Moda Severlere 5 Dizi Önerisi

Sıcak yaz günlerini evde geçirmenin en çekilebilir yolu, sevdiğiniz dizileri, buz gibi içeceğinizi yudumlarken keyifle seyretmektir. Bu hafta moda tutkunlarının hoşuna gideceğini düşündüğümüz 5 dizi önerisiyle geldik.

 

Gossip Girl

6 sezon süren Gossip Girl, entrikanın, şaşalı hayatın, bol bol dedikodunun ve birbirinden ikonik kıyafetlerin yer aldığı bir solukta izleyeceğiniz dizilerden biri. Özellikle başrol oyuncularının tercih ettiği kıyafetler bir dönemin moda trendlerine yön verdi desek yalan olmaz.

 

Sex And The City

90'lı yılların modasına yön veren efsanevi yapım, moda sever olup olmamaktan bağımsız mutlaka izlenmesi gereken dizilerden biri. Carry Bradshaw gibi mükemmel bir karakteri bize kazandıran dizide giyilen her parçanın zamansız olduğunu göreceksiniz.

Girlboss

Sophia Amoruso'nun aynı adlı romanından esinlenerek çekilen dizide, güçlü bir kadın girişimcinin ilk online vintage şirketini kurmasının başarılı hikayesini anlatıyor.

Halston

Halston, tarzıyla bir döneme yön veren ve dünya çapında bir moda imparatorluğu kuran Roy Halston Frowick'in hayatına o daklanıyor. Kariyer basamaklarını hızla çıkan, 1970'lerde ve 80'lerde New York'ta büyük üne sahip olan Halston'ın başarı hikayesini izlerken çok keyif alacaksınız.

Shrill

Standart güzellik algısını reddeden, vücuduyla ve kimliğiyle barışık gülü bir kadının kendine özgün stilini izlerken kim keyif almaz ki? 

Fotoğraflar: 

https://pin.it/3L3cgaE

https://pin.it/6oj8VVC

https://pin.it/70cTOqw

https://pin.it/67N4kSt

https://pin.it/5kCiLtT

Yorum yaz