Ayakkabı dolabınızda olması gereken 7 model

Ayakkabı dolabınızda olması gereken 7 model



Kadın erkek demeden herkesin bağımlı olduğu şey; ayakkabılar. Farklı farklı modeller, şık tasarımlar derken dolaplarımız taşsa da bunların arasında olması gereken 7 hayat kurtarıcı modeli sizin için listeledik.


Statement Topuklar


Statement, tercihinize göre bantlı, ışıltılı, renkli ve parlak modellerle kombinlerinizi canlandırabileceğiniz ayakkabılar arasında. Sade elbiselerinizin altına rahatlıkla kombinleyebileceğiniz statement topuklu ayakkabınız sayesinde hem şık hem de özgüvenli olabilirsiniz.

Nude Ayakkabılar

Sade şıklığın ve rahatlığın adresi nude ayakkabılar, her kombininizin kurtarıcısı olma niteliğinde. İster düz bir elbise, ister abartılı bir gömlek ister deri ceket! Bu ayakkabıları her kıyafetinizin altına uydurabilirsiniz.

Sneaker

Günlük tarzımızın baş tacı sneaker’lar özellikle son dönemlerde şık kıyafetlerin de tamamlayıcısı olma yolunda ilerliyor. Rahat ve sade bir stile sahip olanların vazgeçilmezi olsalar da şimdilerde gece kıyafetlerinin altında bile tercih ediliyorlar.


Oxford Ayakkabılar
Sıkı bir yaşam temposuna sahipseniz ve topuklu ayakkabı giymekten yorulduysanız sizlerin yardımına Oxford model ayakkabılar koşacaktır. Oxford model ayakkabılar rahat olmalarının yanı sıra şıklıklarıyla da ön plana çıkan ve her ortama uyumlu bir modeldir.


Klasik Topuklular
Davet, gece ve çalışma hayatınızda da sıklıkla tercih etmemiz gereken bir ayakkabı modeli de topuklulardır. Rahat, şık ve klasik yapılı topuklu ayakkabı modelleri sayesinde kombinlerinizi istediğiniz şekle büründürebilir ve kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Sandaletler

Özellike yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan sandaletler, terliklerin bir üst modeli olarak adlandırılıyor. İster plaja gidin ister gece eğlenmeye dışarı çıkım, sandaletler sizi hayal kırıklığıma uğratmayacaklar!

Bilek Boy Botlar
Kış aylarında herkesin giyindiği bir çift botu vardır ancak botlar sadece kış ayları için değildir. Yaz – kış dört mevsim için de ideal olan bilek boy botlar kombinlerinizi oluştururken sizlere büyük bir rahatlık sağlayacaktır.

Yorum yaz