Audrey Hepburn’un Zamansız Stil Tavsiyeleri

Audrey Hepburn’un Zamansız Stil Tavsiyeleri

 

Biz de diğer herkes gibi Audrey Hepburn’ü official olarak stil ikonumuz ilan ediyoruz. Dolabımız, bugün tüm kadınların hala kullandığı gibi bedene oturan pantolonlarla, asortik küpe ve şapka çeşitleriyle dolu. O dönemin baskıcı tutumuna rağmen Audrey hiçbir zaman pantolon ya da takım elbise giymekten korkmuyor, seçimlerinde her zaman kadınsı bir hava yakalıyordu. 

 

Hepburn’ün en sevdiğimiz tarafı, tarzının içtenliğiydi. Hayatı fazla ciddiye almayışı, cesur ve zamansız seçimleri onu bugün hala ikon olarak hatırlamamızdaki en büyük etken. Efsane kadından öğreneceğimiz 7 stil tüyosunu sizler için hazırladık.

 

  1. Bazen tek ihtiyacınız basit bir elbisedir. Bu yolla kendinize has özelliklerinizin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. 

 

2. En basit işleri yaparken bile yüzünüzü her zaman şık bir şapka bile süsleyin ve cildinizi koruyun.

3. Çizgili tişörtler ve crop top’larla da Feminen görünmeniz mümkün. Feminenliğinizin arkasındaki çocuksu özgüveni ortaya çıkarın. 

4. Yakalı gömleklerin modası hiçbir zaman geçmez. Bir şort ve yakalı bir gömlekle gündüz şıklığı yakalayabilirsiniz. 

5. Elbisenin ortasındaki kemer hoş bir şekil oluşturur. Hepburn, ekose elbisesini sıkı bir kemer ve harika bir bere ile tamamlamış.

6. Kraliyet mensubu olmasanız bile bir taç takabilirsiniz. Hepburn, her kadına bir prenses gibi davranılması gerektiğini biliyordu.

7. Basit bir renk ekleme bütün kombininizi baştan yaratır. Hepburn’ün yaptığı gibi, eğlenceli sandaletler ve göz alıcı küpeler ekleyin.

 

https://www.huffpost.com/entry/audrey-hepburn-style_n_3780087

Yorum yaz