Tatil Beldeleri Bir Camaleon Aksesuarı Olsaydı Ne Olurdu?

Tatil Beldeleri Bir Camaleon Aksesuarı Olsaydı Ne Olurdu?

Türkiye hem tarihi, hem de doğal güzellikleriyle başlı başına bir cennet. Masmavi denizleri, heybetli dağları, manzaraları, doğal güzellikleri saymakla bitmez. Hepsinin tek bir ülkede olduğuna inanması zor olan bu güzellikler, şanslıyız ki bizim ülkemizde. Camaleon ekibi sizlere bu tatil beldelerinde kullanabileceğiniz aksesuarları derledi. Keyifli okumalar!

 

Alaçatı, İzmir

İzmir’e yaklaşık 90 km olan Alaçatı, son yılların en popüler tatil beldelerinden biri. İzmir’den Alaçatı’ya doğru yola çıktığınızda size yol boyunca buranın simgesi olan rüzgar değirmenleri eşlik eder. Butik otelleri, son derece şık mekanları ve sörf meraklılarının en sevdiği şey olan deniziyle Alaçatı’da sizi renkli bir tatil bekliyor. Kendine has, lokal çarşısını da gezmeyi unutmayın!

Alaçatı’da size önerimiz Capri Drop Earrings. Yazı hep yanında taşımak isteyenlerin gözdesi.

 

Bodrum, Muğla

Türkiye’de tatil dendiğinde kimin aklına ilk Bodrum gelmiyor ki? Eski adı Halikarnassos olan Bodrum’da bir yandan tarihin tüm güzellikleriyle tanışırken, bir yandan da masmavi, ışıl ışıl deniziyle keyif yapabileceksiniz. 

Bodrum’da size önerimiz minimal tasarımı ve zarif mavi boncuğu ile Summer Shine Kolye 2. 

 

Ayvalık, Balıkesir

Ayvalık’ı sadece tostuyla bilenler, gerçek Ayvalık’ın kokusunu içine çekmemiş olanlardır. Meşhur evleri, taş sokakları, Cunda Adası, Sarımsaklı Plajı ile ruhunuzu her anlamda doyuracak bir ilçeye hoşgeldiniz. Ayvalık, Balıkesir’in Ege kıyısında bir ilçesi. Buraya geldiğinizde Ege’nin tüm ruhunu kalbinizde hissedeceksiniz. Huzura doğru bir yolculuk yapmak isteyenler, Ayvalık’a bir göz atmalı.

Ayvalık’ta size önerimiz Lon001 Doğal Taş Kolye.

Kaş, Antalya

Türkiye’de tatil yapılacak en popülerden yerlerden bir diğeri de Kaş. Dünyanın her yerinden karavanlarıyla gelen turistlerle tanışacağınız, eğlenceli atmosferiyle bir daha dönmek istemeyeceğiniz bir yer adeta.

Kaş’ın pespembe çiçekleriyle uyum yakalamanız için bizim size önerimiz Harlequin Drop Earrings.

 

Bozcaada, Çanakkale

Eğer Bozcaada’ya ilk kez gidecekseniz çok şanslısınız zira burada hissedeceklerinizin bir tarifi yok. Tüm dünyadan izole olmuş, gürültüden uzak, sakin bir tatil tercih ediyorsanız, Bozcaada tam size göre. 

Sizi arkadaşlarınızla oturduğunuz yemek sofralarında, Renkli Taşlı Gold Zincir Kolye’siz düşünemiyoruz.

Yorum yaz