Nasıl Renkli Giyilir - İpuçları, Püf Noktaları ve Bol İlham Verici

Nasıl Renkli Giyilir - İpuçları, Püf Noktaları ve Bol İlham Verici

 

Renkleri seviyoruz. Ve harika renkler giyen ve harika görünen insanları kesinlikle seviyoruz. Renkli giyinmenin bir doğru bir de yanlış yolu vardır - renkli giyinmeye ilişkin ipuçlarımızla doğru rengi giyinin.

 

Küçük başlayın ve yolunuza devam edin.

Normalde çok renkli giyinmiyorsanız, gördüğünüz ilk beş parlak parçayı satın alarak işe başlamayın. Bu rotaya giderseniz, görünüşünüzden ve renklerin güzelliğinden uzaklaşacaksınız. Tek renkli bir parçayla küçük başlamak ve oradan inşa etmek daha iyidir.

 

Farklı bir nötr renk tercih edin.

Giyecek başka bir şey bulamadığınız için siyah giyiyorsanız, o zaman yeni bir nötr bulmanız gerekir. Son zamanlarda lacivert ve ten rengini yükselişte, ama gri ve kahverengi de mükemmel seçenekler.

 

Cildinize ve saçınıza uygun renkleri seçin.

Size neyin yakıştığını öğrendikten sonra, korkmadan renkli giyinmek 1000 kat daha kolay. Unutmayın: küçük başlayın. Bu renklerden bir veya ikisini gardırobunuza dahil edin, onlara alışın ve oradan inşa edin.

 

Cesur bir ayakkabı giyin.

Bu, son zamanlarda renkli giymenin en sevdiğimiz yollarından biri. Parlak, renkli ayakkabılarla ilgili en güzel şey, en sıkıcı kıyafeti bile canlandırmaları ve her zaman bir kalabalığın içinde göze çarpmalarıdır. Küçük siyah elbiseli kırmızı ayakkabılar veya kot pantolon ve üst ile eşleştirilmiş pembe topuklu ayakkabılar - her iki durumda da yanlış gidemezsiniz.

 

Parlak bir çanta ekleyin.

Parlak çantalar aynı zamanda sıcak bir trend ve kıyafetinizi daha renkli hale getirmenin başka bir basit yolu. Siyah ve kahverengi çantalar “her şeyle uyumlu” oldukları için çok popülerken, parlak çantalar da aynı derecede çok yönlü! Doğru renkli çantayı seçmenin hilesi mi? Gri ve lavanta gibi çok sayıda soğuk renk giyerseniz kobalt mavisi bir çanta mükemmel olurken, normalde kahverengi tonlarını ve diğer sıcak tonları kullanıyorsanız kadife çiçeği bir çanta harika bir seçim olacaktır.

 

Çok renkli bir elbise giyin.

Renkleri bir araya getirmek konusunda kendinize güvenmiyorsanız, renkli bir elbise bulun ve renk paletinizi sizin için seçmesine izin verin. Sadece nötr ayakkabılar ve nötr bir çanta ile renkli bir elbiseyi eşleştirin. Elbise, kıyafetinizin odak noktası olacak ve uyumsuzluk konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

 

Spor renkli takılar

Oscar'ları izlediyseniz, Angelina Jolie'nin zümrüt yeşili küpelerini görmüş olmalısınız. Tamamen siyah olan takımına karşı çarpıcı bir şekilde güzeldiler. Bu, uzman stilin bir örneğidir. Nötr bir kıyafetle eşleştirilen parlak bir mücevher parçası gerçekten göze çarpabilir ve görülebilir.

 

Renkli bir crop + denim = aşk.

Renkli crop’ları seviyoruz. Renkle denemeler yapmanın en kolay yollarından biridir ve kıyafetler açısından oldukça bütçe dostudurlar. Denim ile eşleştirildiğinde, renkli bir üst, mükemmel bir uyumla bir araya gelir. Bu bahar, beyaz skinny jean pantolon ve topuklu ayakkabılarla giyilen sıcak pembe bir atlet veya kot şortlu dökümlü sarı bir bluz deneyin.

 

Sadece eğlenin!

 

Son ipucumuz, kişiliğinizi ifade etmek ve görünümünüze biraz eğlence katmak için renk kullanmak. İyi giyinmek güzel olsa da, renkli giymeyi de deneyin ve eğlenin! Mükemmel uyum sağlamasanız bile, günün sonunda bu sadece moda. Burada hayat kurtarmıyoruz. :)

Yorum yaz