2021 İlkbahar Oje Trendleri

2021 İlkbahar Oje Trendleri

Tartışmasız tüm kıyafet kombinlerinin takılardan sonraki tamamlayıcısı ojelerdir! En güzel kıyafetlerimizi seçer, aksesuarlarımızı takar ve en uygun ojelerimizi süreriz. Oje renkleri çok kişisel tercihler olsa da her sene değişen renk trendleri oje renklerimizi de etkiler. Sonbaharı ardımızda bırakmış ve ilkbaharın ilk günlerini yaşarken, bu baharın oje trendleri neymiş görelim bakalım…


Vahşi Nail Art Desenleri

Pandemi döneminde birçoğumuzun nail art’a merak sardığı yadsınamaz bir gerçek. Durum böyle olunca, nail art trendi günden güne gelişti ve ilkbaharın vazgeçilmez oje trendlerinden biri haline geldi. Özellikle leopar ve minik zebra desenleri bu ilkbahar vazgeçilmezlerden biri olacak. 


Çiçekli Nail Art

İlkbahar dendiği zaman aklımıza çiçeklerden başka ne gelebilir ki? Soluk pembe çiçekler, gri ojelerin üzerine beyaz papatyalar derken, bu ilkbahar tırnaklarımız da çiçek açıyor…


Yok Gibi Oje

“No Make Up Make Up” trendi geçtiğimiz yılı kasıp kavurunca, bu durum oje trendlerine de yansıdı. Açık pembeler, transparan renkler ve nude tonlar, bu trendi besleyen başlıca ojeler.


Doğadan İlham Alan Yeşiller

Geçtiğimiz yıl ilkbahar kıyafetlerini ele geçiren su tonları, bu sezon ojelerimize de sıçradı. Lime yeşillerinden mintlere, fıstık yeşillerinden lime yeşillerine, bu sezon doğayı tırnaklarımızda taşıyacağız.


Şeker Pembeleri

Özellikle 2021 kıyafet trendlerinde karşımıza çıkan pembeler, ojelerin de pembeleşmesini sağladı. Pamuk şekerler, bebek pemleri, soft pembeler…. hatta her bir tırnağınıza farklı bir pembe tonu süreceğiniz koskoca bir pembe dünyası! Bu ilkbahar çok renkli geçecek.


Çağdaş Sanat Esintileri

Minimal ve soyutsal sanat eserlerin ilkbahar pastelleriyle buluştuğu dünya düşünebiliyor musunuz? Tırnaklarınıza bakın. Bu ilkbaharda içinizdeki Picasso tırnaklarınıza taşacak.


Kalp Uçlu Tırnaklar

French ojelerin en sevimlisi! Kalp uçlu tırnaklara sahip olmak için Sevgililer Günü’ne gerek yok, bütün baharda tırnaklarını kalplerle doldurabilirsin.

 

Eh, bu birbirinden güzel ojeleri yüzüksüz bırakmak olmaz. Buraya tıklayarak tüm yüzük modellerimizi görebilirsiniz.

 

Fotoğraflar: 

https://tr.pinterest.com/pin/31173422412679700/

https://tr.pinterest.com/pin/70437484672084/

https://tr.pinterest.com/pin/750764200383199506/

 

Yorum yaz